statsministeren

Samtlige partier har en masse at byde på, om man kan li statsministeren eller ej, gør han nogle positive ting for Danmark, selvom hans metoder ikke altid er den bedste pose guld.
Det er ikke altid alle der for glæde af hans valg samt prioriteringer. Derfor mener jeg at man ved hvad man får mend Lars Løkke Rasmussen som statsminister.

Forstil jer at socialdemokratiet kommer på som regerings magt igen, hvad skal der ske ydeligere for de allermest udsatte i samfundet.
Hvad skal der ske for dem der er i arbejde eller er på kontanthjælp, husk kontanthjælps reform.

Man ser oftes borgerne sidde og brokke sig eller whine på twitter, frem for ikke at gøre et mere hardcore valg, det er nemlig kun os selv der kan ændre fremtiden,
som vi vil have den. Spørgsmålet er hvad vi vli have, vi kan jo ikke alle sammen, tilfredsstilles der er jo ikke en 50%50 balanceret vægtskål,
som kan dele samfundets meninger og lighedsforslag, selvom det da kunne være ganske fedt, det kræver noget ekstremt for at gøre det.

Nu tilbage til venstre og Lars Løkke Rasmussen, jeg har aldrig mødt ham på den måde at give ham et håndtryk, selvom det garanteret kunne været spændene,
for at høre hvad han har at sige, hvis man stiller ham nogle spørgsmål om de oplevelser man har haft i velfærden,
som han har været med til at skære dele af. Det er nu toppen der får mest glæde, af de nuværende ting,
der er sket for tiden som jeg har forstået det.

Man kan da os sige han er sluppet for mange ting, som alle de skandaler der har været i aviserne er han stadig statsminister, enten er der ikke flertal,
eller os er christiansborg for dovne til at gå i mod statsministere.

Derfor har jeg valgt at sige til mig selv, er der kun Venstre og socialdemokratiet til valg i år, stemmer jeg på Løkke, fordi man ved nemlig hvad man får.
Alle de andre partier der ude, det mener jeg ikke rigtig giver mening som tingene er lige nu, vi har brug for noget der er rubust.