Rasmus-Paludan

Jeg har brugt en aften på dem, inde i kbh. Mon de stadig husker hvad jeg fortalte i deres bil til dem. Jeg kan huske de sad og virkede træt, ved samtalen.
Det næste jeg husker var, at ved spørgsmål i dine gøren og laden, som jo er i forhold til islam eller anden religion, dog ikke jøder som jeg har forstået,
Der er du jo piv frisk som en havørn, selvom dagen var lang, i følge dine bemærkninger.

Jeg har aldrig troet jeg skulle skrive grimt til nogen, som var grimmere end det jeg har skrevet, inden jeg mødte parti leder fra stramkurs HR paludan.
Jeg mener at ens hjerne bliver smittede med de ting der sker, i sær i forhold til stram kurs, når man sætter sig ind i dem, samt deres bevægelse ?.

Jeg ved da den dag i dag er jeg ked af de ting jeg har skrevet om andre, vedrørende religion, det der ingen der fortjener, uanset politisk standpunkt.
Jeg mener personligt der andre måder, som man kan gøre tingene mere effektivt på, særligt herunder de demonstrationer der har været med stramkurs.

Jeg mener dog alligevel at Paludan er et menneske som alle andre, han gør noget for Danmark, han forsøger at gøre det politikerne ikke har nossere til.
Det er dem der sidder inde på christiansborg, som sagt alligevel mener jeg der stadig er en mere effektiv måde at gøre tingene på,
som paludan / stramkurs har gjort tingene på.

Derudover er jeg faktisk efter følgende sjovt nok, blevet enig i, at de resurser der blevet brugt på politiet, burde skærpes,
da ikke alle politi kræse jo alligevel ikke følger lovgivningen, i forbindelse med hans demonstrationer.

Som sagt kunne tingene sagtens havde været gjort anderledes, i forhold til demonstrationerne, i forhold til det verbale sprog forbrug.

Det er blandt andet os derfor jeg har nulstillede min twitter konto, selvom der formentlig stadig ligger nogen fra den tid.
Jeg kan ikke stå inde for det der sker, derfor os mit skriv til hr paludan, som jeg håber han tager pænt imod.

Jeg har ikke været et aktivt medlem af stramkurs, har dog forsøgt at se hvad jeg kunne hjælpe til med, for at paludan kunne nå magten.

Forsøget har ikke været det værd, da det er et valg jeg skal leve med resten af livet.

Det er blandt andet os mit indlæg jeg håber kan acepterres, som et bud på hvad blandt andet karsten hønge har nævnt.
Beklageligt han ikke svarede mere, end hvad han gjorde på mine smser, jeg skrev til ham.

Vi skal værne da naturligvis værne om Danmark, det er slet ikke det jeg hentyder til man ikke skal.
Der findes som nævnt flere gange bedre tiltag at gøre det på.

Det er derfor jeg ikke længere har taget kontakten, det er os derfor jeg forsvandt stille og roligt.