visitationen-ballerup

January 17, 2019 Off By thechief

Eftersom jeg lå der hjemme, hvor jeg ingen steder kunne komme, ringede jeg til visitationen i Ballerup, De lovede der ville blive ringede til mig torsdag den 10 januar,
dette skete aldrig, Dette var ud fra en sygeplejerske vurdering, på trods af jeg var lovet et opkald og hjælp. 2 dage før om tirsdagen den 8 januar.

Jeg ringede med henblik på at få akuthjælp, dette nægtede de mig at give mig nogen former af, selvom jeg lå med blodtab og var sengeliggende i 6 dage.

Jeg sov det meste af tiden, pga jeg havde det dårligt, det får man jo når man mangler blod i kroppen. Dette to de ikke alvorligt på nogen som helst måder.

Jeg måtte selv ringe om torsdagen, for at høre hvorfor de ikke ville komme, det er pga den sygeplejerske, der vurderet, jeg ikke havde behov for det.
Selv dette på trods af min situation og tilstand.

Havde min læge ikke kunne havde hjulpet mig på hospitalet, havde jeg måske stadig været sængeneliggende, og måske havde mistede mere blod, pga min tilstand.

Jeg mener ikke det er rimeligt, at man kan blive behandlet på den måde, at der ingen hjælp er at hente nogen steder efter hånden, i alle systemerne.

Jeg valgte derfor at fortælle dem at vores aftale slutte og kontakt.

No ratings yet.

Please rate this