udsatte-i-ballerup-igen

December 22, 2018 Off By thechief

Igen har nogle politikkere stemt for, i forhold til at rykke støberiet, sammen med misbrugere i behandling, selvom vi ved møde med borgmester og viceborgmester,
sagde nej tak. Vores viceborgmester er falsk, og udgiver falsk politik og falsk tryghed, ved den politik hun stemmer ved.

Da jeg ikke har fulgt med, ved jeg ikke hvem har stemt for og imod, i forhold til denne flytning. Det kan da ikke være særligt spændene,
at spilde borgernes tid håb og forventninger, ved at holde møde med dem, ved at give dem falske forhåbninger.
Jeg er stjerne tosset, over den måde de har behandlet, de udsatte borgere på i støberiet.

Lolan vil ikke svare mig på som er viceborgmesteren i Ballerup by, jeg synes det er dårlig stil og opførsel.

Desuden ansatte kommunen os headspace managers, desværre har det ikke været muligt for mig at få et svar, angående mit spørgsmål til dette.

Jeg tænker jo lidt at det må koste penge, at hyre headspeace managers, til at finde de bedste egenet lokaler, til udsatte borgere.
Alligevel vælger man at sætte dem sammen, med borgere i misbrugsbehandling.

Jeg har intet i mod borgere som er i misbrug, tvært i mod synes jeg det er stort af dem der kan, tage sig stilling til at få hjælp til sit misbrug.

Jeg har bare ikke brug for at tilbringe min hverdag, med misbrugere i behandling. Det betyder os at støberiet nu ligger længere væk for mig en det gjorde før.

Jeg har bedt dem om at finde et lokale i byen, om de stadig følger op på det ved jeg ikke. Det lidt som om det er blevet en forglemmelses sag. !

Her er min ærlige mening, jeg synes det er svineri, den måde som i har behandlet støberiets bruger på.
Det er jo en besparelse, når man flytter det et andet sted hen. !

No ratings yet.

Please rate this