stoeberiet

November 24, 2018 Off By thechief

Støberiet er et sted for udsatte borgere, hvor nogle af kommunens politikere har stemt for, ved at beslutte sig for at sætte støberiet sammen med et sted for misbrugere i behandling. Det er hverken praktisk eller smart for de udsatte borgere, eller personalet som rent faktisk ikke er udannet til andet end misbrugsbehandling. Det er sådan jeg ser det.

Jeg har selv boet på et herberg, hvor jeg har set at udsatte borgere og misbrugere ikke kan under samme tag, eller det personale der er der, fordi personalet ikke er gearet til at tage sig af udsatte borgere, som har det meget dårligt. Jeg kan virkelig godt undre mig over, hvordan man som politikker kan være så kold hjertet, at lave disse beslutninger for så stor gruppe en borgere, uden at have den fjerneste fantasi til forslaget, bare fordi man vil spare penge.

Nu er det jo sådan at der er råd til at lave om i kommunen, og det er ikke kun 1 gang det er sket, det er sket over flere gange jeg ved det er minimum sket 3 gange,
i den tid som jeg har været borger. Disse penge kunne havde været brugt til udsatte og ældre borgere, eller dem der bare har brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen.

Jeg synes det er tit at nogle af politikkerne, de ikke altid ved hvad de laver, når de stemmer for for et dagspunkt der er på dagsordnen, ved kommunalmøderne.
Jeg synes ærlig talt det er for meget af det gode og en meget uværdig måde at behandle borgere på. Det er borgere som i forvejen ikke har meget,
der blot vil have tryghed og omsorg, eller et godt og sundt sted at være.

Det kan man ikke få sammen med misbrugere i behandling, nu har jeg længe læst med på ballerupbladet.dk, vedrørende denne shitcase, for det er det virkelig.
Der er jeg glad for at BallerupBladet har taget sig aktivt brug af deres avis, for at hjælpe udsatte borgere, den store ros skal de have.

Jeg synes bestemt ikke det er i orden med den måde, som der bliver lavet besparelser på, når det gælder udsatte området, det er jo ikke første gang at det sker.
Jeg kan godt forstå hvis der er mange brugere som ikke vil komme der mere, lige nu som jeg forstå det, er støberiet flyttede delvist til brydehuset,
som stedet hedder hvor borgere er i misbrugs behandling.

No ratings yet.

Please rate this