statsministere-i-Danmark

December 9, 2018 Off By thechief

Helle Thorning, socialdemokrat, opsagde sig selv, det var klart aftalt spil, hun havde jo nok inden valg, for små 4 år siden, aftalt på forhånd at løkke skulle vinde,
jeg har spurgt hende om det, og nævnt det over for dem. Desværre kommer de ikke ud med noget, fordi de er ligeglade, med dig som borger og hvad du stemmer på.

Det samme skete jo med Anders, han fik os en post i eu/nato?. Det skulle ikke undre mig at Løkke os er på udkig efter en post i eu,
fordi han nok kan indse, han har tabt valget, her til 2019.

Hvorfor ser man ikke medierne, lave en piskeop stemning plakat, omkring dette ?, hvad er det befolkningen ikke må vide ?.
Nu skal Løkke snart ned og logre med halen, til alle de der nede i eu, og de grimme gulve. For så har han nok en chance for at få skaffet sig en post i eu.

Det sørgelige er jo vi nok kun får et valg, socialdemokratiet og venstre, når jeg siger et valg, så er det jo nok fordi jeg er 98% sikker på at løkke ikke vinder valget i 2019, hvorfor jeg kan sige det tal, er jo fordi man lære at læse ham lige så let som en åben bog. Det kan jo os være jeg tager fejl, ved vi jo først når vi nærmer os valget.

Kommer der ikke mere ind socialdemokratiet, og venstre stemmer jeg ikke. Det er så idiotisk, jeg vil hellere sejle i min egen sø, end at se Mette Frederiksen som statsminister. 

Føj siger jeg bare !.

No ratings yet.

Please rate this