plejefamiler

December 25, 2018 Off By thechief

Jeg blev tvangsfjernet af ballerup kommune, til plejefamilie desværre dækker kommunen over tvangsfjernelsen, de har skrevet i min pensionsag, at jeg blev frivilligt anbragt.
Jeg har senere fået at vide, i mit voksne liv at det var en tvangsfjernelse. Hvorfor føler kommunen de skal dække over tvangsfjernelser, hvad for de ud af det.

Desværre var den familie jeg blev anbragt i, ikke specielt meget bedre end, hvis jeg havde boet hos min egen familie. Som jeg husker det, fik jeg sjældent nyt tøj.
Jeg kan faktisk kun huske, det var 2 eller 3 gange ud af de 4 år, som jeg boede der jeg fik nyt tøj.

Jeg kom desuden heller ikke med på ferie, når min plejemor og plejefar skulle på ferie. Den eneste form for ferie, jeg har kunne husket,
var blandt andet en højskole for plejefamliier / familier.

Som jeg selv husker det, var jeg oftes inde på mit værelse, jeg fik ikke hjælp til skolen, og fik egentlig blot lov til at passe mig selv. Når plejemor og plejefar skulle på ferie,
skulle jeg passes, det endte med jeg skulle se på tysk slagermusik. Jeg kunne sikkert været blevet på det værelse, frem for at se det. Sådan er det når der er slik på bordet.

Jeg fik lommepenge en årgang som ophørte, min plejefamilie lavde heller ingen opsparing tli mig, om det er et krav plejefamilier skal det, ved jeg ikke.
Det havde dog stillet mig i et bedre øknomisk rådigheds rum, da jeg flyttede der fra, som jeg gjorde af mig selv.
Jeg stak af før jeg blev 18 fordi jeg ikke kunne li at være der.

Som jeg husker det, da jeg blev opdaget i at havde taget penge fra min sparegris, fik jeg at vide at jeg stjal penge fra mig selv.
Det var derefter det ophørte, med at jeg fik lomme penge.

Der var ikke nogen kærlighed eller omsorg som jeg husker det, jeg er ret sikker på man ville kunne havde husket disse ting, hvis man havde fået den slags.

Der hvor jeg er i dag, er ikke takket være min plejefamilie, da jeg har måtte passe mig selv. teknisk set har jeg vil givet mig selv selvopdragelse.
Da hverken forældre eller plejefamilie, åbenbart har ønsket dette.

Vi var flere søskende, som var delt op på sjælland, 3 forskellige byer.

Der var en årgang, hvor vi fik lov at møde hinanden, os søskende dette ophørte desværre, som jeg husker det blev sagt, var det fordi vi ville blive forvirret.

Jeg har os lavet noget lort under plejefamlien, dette er jeg ret sikker på er en reaktion, når man ikke bliver behandlet som børn burde blive behandlet.

Desuden havde jeg os flere forskellige sagsbehandlere i alt den tid, hvor det var jeg boede i plejefamilien.

Jeg har valgt ikke at nævne navne i forhold til familierne, da jeg ikke føler jeg får noget ud af at stemple dem. Er dog ret sikker på de selv godt ved hvem de er.

Der sidder sikkert flere der ude i min situation, som måske ikke tør stå frem, som sikkert lever i en meget værre situation en jeg gjorde.

Jeg fik heller ikke hjælp til min skolegang, jeg droppede ud af folkeskolen i 8 klasse.

Selvom jeg ingen respekt nære for de enkelte mennesker, er der alligevel nogen ting om dem jeg vælger ikke at nævne, da jeg trods alt er fornuftig, på disse områder

Hovedesagen er at jeg har disse dårlige tanker om famliien, som ikke er med til at gavne noget, at det er derfor jeg deler min historie om min barndom som jeg husker den.

Ballerup kommune er i øvrigt skyld i, at vi søskende ikke havde mulighed for at vokse op sammen. Jeg har aldrig fundet ud af,
hvorfor man skal splitte søskende fra hinanden. Det var jo ikke kun 2 søskende det drejede sig om.

Vi har heller ikke kontakt til hinanden i dag, pga dette tiltag over for os. Som kommunen lavde over for os.

En af de årsager der os var at jeg flyttede, var at jeg fandt ud af at huset jeg boede i hos plejefamilien, skulle sælges, jeg havde intet fået afvide omkring det,
som deres plejebarn, jeg husker selv en nat hvor de skændtes, der kunne jeg regne ud de skulle skilles. Jeg fik ingen af disse ting at vide,
udover fra en anden som fortalte omkring vores hus var til salg.

Jeg husker tydeligt der var en person fra kommunen, der inviterede os ud på dyr middag,
for at det skulle se så pænt ud som muligt. Det er noget svineri.

No ratings yet.

Please rate this