Ballerup-Kommune-DanskeBank

December 29, 2018 Off By thechief

Jeg synes egentlig ikke det er okay, at man som borger i Ballerup kommune skal finde sig i, at kommunen har DanskeBank. Det betyder jo egentlig,
at kommunen står inde for hvidvaskning. Jeg synes derfor at ballerup kommune, skulle have et nytprsfortsæt, med at skifte bank.

Det kan da umuligt være spændene, for de borgere der går på arbejde hverdag, som der betaler skat til kommunen.

Jeg skammer mig selv som borger, over jeg ikke kan skifte bank, sådan er det at stå i rki. Det er heldigvis slut her sidst til sommer.
Lige så snart det sker, skal jeg skifte bank, jeg gider ikke betale dyre domme for at være kunde.

Man skal betale for at have kontoer i banken, hvis man af tryghed vælger at hæve penge i banken, skal man os betale penge for dette. Alt efter hvem man taler med i banken,
er det gratis at bestille kort herundet debit kort, nogen af dem vil have man betaler. det lader ikke til de har klare regler,dem som arbejder i banken, om hvad der er rigtigt og forkert.

Det er for mig som kunde ret forvirrende, at der skal være forskel på hvem man snakker med, når det er man vil bestille et nyt kort.

Som pensionist synes jeg heller ikke, det er spændene at støtte kriminelle, det burde være logisk for alle.

Alle der har danskebank burde gå fra dem som kunde, det er kriminelle typer som DanskeBank, der kan skyde Danmark tilbage til stenalderen.

Jeg håber derfor at Ballerup kommune skifter bank så hurtigt som muligt, så vi ikke skal finde os i DanskeBanks skandaler, i det kommunale.

Kommune burde komme med et valg til borgerne, der gør man som borger, selv kunne få lov til at vælge hvad for en bank, man kunne betale den kommunale skat på.

No ratings yet.

Please rate this